fotoreportage

Foto’s Marcel Wanders: ‘Kameha Grand Zürich vermaakt en inspireert’

Hotel 386

De Nederlandse ontwerper Marcel Wanders ontwierp loungeruimtes, bars, restaurants, 245 bijzonder kamers, waaronder zes business suites en elf themasuites voor de Kameha Grand in Zürich. Elke ruimte heeft een unieke stijl met Zwitserse invloeden stijlvol verwerkt in het interieur.

Foto’s Marcel Wanders: ‘Kameha Grand Zürich vermaakt en inspireert’

De wereldberoemde ontwerper bedacht onder andere chocoladereep-achtige wandpanelen, Toblerone-vormige sofa’s (Zwitsers chocolademerk), minibars in de vorm van bankkluizen en lampen in de vorm van enorme koeienbellen. Allemaal verwijzingen naar Zwitserse successen.

Marcel Wanders over het project: ‘Anderen leveren een interieur, maar wij bieden een reden voor een bezoek, we creëren een bestemming. Een hotel moet vermaken, inspireren en stimuleren. We willen een plek creëren voor gasten vol verrassingen en schoonheid.’

Reageer op dit artikel