fotoreportage

Foto’s: Hotel Blue, Nijmegen

Hotel 1101

Sander Hendrix en Aïda Papilaja-Hendrix, eigenaren van MANNA Nijmegen, wilden een compleet nieuw en vernieuwend hotel starten. Het moderne horecaconcept bestaat uit: hotel, bar, lounge, restaurant, tuinterras en boardrooms.

Foto’s: Hotel Blue, Nijmegen

Blue, aan de Oranjesingel 14-20 in Nijmegen, heeft 30 hotelkamers en een longstay appartement. In vier stadspanden uit het begin van de 20e eeuw is Blue en ook Juliette’s Cosina, Salon de Thé & Lounge en de Blue bar gevestigd.

‘We richten ons met deze horecagelegenheden tot de hotelgasten,  Nijmegenaren en zakelijke bezoekers’, zegt Sander Hendrix. ‘Er komen steeds meer toeristen en zakelijke reizigers uit heel de wereld naar Nederland en Nijmegen toe die op zoek zijn naar  comfortabele en betaalbare hotelkamers. Die ontvangen we graag maar willen we ook iets meer bieden dan alleen dat. Bij Blue en Juliette beleven onze gasten een unieke ervaring in gastvrijheid, design en comfort.’

Ontwerp: Eric de Bruijn en echtpaar Hendrix
Foto’s: Alan Daniel Archutowski

Reageer op dit artikel