fotoreportage

Foto’s vernieuwde Pulitzer Amsterdam

Hotel 2459

De renovatie van Pulitzer Amsterdam, die anderhalf jaar heeft geduurd, is voorspoedig verlopen. Zó voorspoedig zelfs dat de tweede (en laatste) fase 2,5 maand eerder werd opgeleverd en het hotel eind augustus helemaal gereed was.

Foto’s vernieuwde Pulitzer Amsterdam
Foto: Diederik van der Laan

De Keizersgrachtzijde was eind vorig jaar al klaar, nu is ook de Prinsengrachtzijde gereed. De lobbby en receptie zijn weer terugverhuisd naar de Prinsengracht, waar een geheel nieuw grachtenpand is gebouwd boven de entree.

Het interieur werd getekend door Jac Strauss, die een mix van oud en nieuw creëerde: de sfeer van 17e eeuwse pakhuizen, ingericht met moderne (door hem zelf ontworpen) felgekleurde meubels, aangevuld met Amsterdams antiek.

Reageer op dit artikel