fotoreportage

Foto’s: Novotel in wolkenkrabber Londen

Hotel 1022

In een wolkenkrabber in Londen heeft Novotel een nieuw hotel geopend: Novotel London Canary Wharf. Het is een van de hoogste hotels van het Verenigd Koninkrijk. Novotel London Canary Wharf ligt in het havengebied Dockland. Het hotel, aan de Theems, heeft 39 verdiepingen en biedt een 360-graden uitzicht over Londen.

Foto’s: Novotel in wolkenkrabber Londen

De wolkenkrabber van Novotel Londen heeft 313 kamers, 26 individueel ontworpen suites, een gym en (binnenkort) een zwembad. Novotel London Canary Wharf heeft negen vergaderzalen. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het industriële karakter van dit bijzondere havengebied.

Het hotel mikt op zowel de zakelijke reiziger als de vakantieganger. Tevens heeft het hotel een koffiebar (Canary Coffee) op de begane grond en een modern restaurant (BŌKAN) op de 38ste verdieping. Het dakterras biedt een spectaculair 360-graden uitzicht over Londen.

Gasten kunnen in- en uitchecken via tablets, zonder de hulp van een receptie. Daarna worden zij welkom geheten door zogenoemde Welcomers, krijgen gasten hun sleutel en kunnen zij direct naar de kamer.

Volgens Thomas Dubaere, Managing Director van AccorHotels Verenigd Koninkrijk en Ierland is Novotel Canary Wharf een hotel waar men zich onmiddellijk welkom voelt. ‘Het hotel biedt op elke verdieping een totaal andere ervaring.

Feiten over Novotel Londen Canary Wharf

  • Aantal kamers: 313
  • Aantal suites: 26
  • Aantal verdiepingen: 39
  • Architecten: LRW en KONCEPT
  • Aantal banen gecreëerd: 150+
  • Kamerprijzen: vanaf £125 per nacht (vrijdag tot zondag); vanaf £235 per nacht (maandag tot donderdag)
  • Suiteprijzen: vanaf £250 per nacht (vrijdag tot zondag); vanaf £340 per nacht (maandag tot donderdag)
  • Hoogte: 127m boven straatniveau
Reageer op dit artikel