fotoreportage

Horecainterieur: Theaterhotel Venlo opent deuren

Hotel 807

Theaterhotel in Venlo opent woensdag 17 mei de deuren. Het hotel met 42 kamers zal intensief samenwerken met De Maaspoort Theater en Events. Bekijk hier het interieur.

Horecainterieur: Theaterhotel Venlo opent deuren

Het hotel met 42 kamer is ingericht naar een vier sterren classificatie. Gasten kunnen kiezen uit kamers in de categorieën comfort kamers, deluxe kamers en luxe suites.

Samenwerking met theater

Intensief zal er worden samengewerkt met De Maaspoort Theater en Events. Directeur Leon Thommassen van De Maaspoort en directeur Gijs Hendrikx van Theaterhotel Venlo zijn erg te spreken over de eerder beklonken samenwerking. Ontbijt, lunch en diner is mogelijk in De Maaspoort Theater en Events: Bij brasserie Luif Aete & Drinke, het restaurant Cabillaud en het Scheuten terras. Eerder al is er een doorgang vanuit Hotelbar de Miste gemaakt naar De Maaspoort.

Het Theaterhotel gaat gebruik maken van de parkeerfaciliteiten die gelegen zijn pal onder De Maaspoort Theater & Events. Tevens zullen de receptiewerkzaamheden van het hotel worden ingevuld door de ontvangstbalie van het theater. De 42 kamers zijn verspreid over twee etages. De kamers kijken uit op het eeuwenoude, vrijstaande stadhuis in renaissancestijl uit 1597 of op het aan de Maas gelegen poppodium Grenswerk, gebouwd in historische pakhuisstijl.

Leestip: Het doek gaat op voor Theaterhotel Venlo

Ondernemer en gastheer

Eigenaar van het pand is Harm Swinkels. Het hotel zal worden gerund door de jonge Venlose ondernemer Gijs Hendrikx. Gastheer in De Miste is Sef Smeets.

Bekijk hieronder het interieur van het hotel.

Reageer op dit artikel