nieuws

Eden koppelt hotels in Amsterdam

Hotel

De Eden Hotel Group heeft de hotels Best Western Eden Hotel en het Eden Rembrandt Square Hotel in het centrum van Amsterdam met elkaar verbonden. Hierdoor kunnen gasten gebruikmaken van de faciliteiten van beide hotels.

Zo is het door het verbinden van de lobby’s voor gasten mogelijk om gebruik te maken van de succesvolle brasserie Flo in het ene hotel of te genieten van de sfeervolle loungebar in het andere hotel. Dat laat de Eden Hotel Group weten.

Verfrissende uitstraling

De lobby en kamers van het Best Western Eden Hotel zijn volledig gerenoveerd. De kamers hebben een verfrissende uitstraling gekregen en zijn voorzien van ondermeer topmatrassen, airco, lcd tv’s en gratis draadloos internet. Ook de badkamers zijn gemoderniseerd.

Zeven hotelsterren

De lobby en loungebar zijn nu meer één geheel en op de begane grond hebben de hotels eenzelfde karakter gekregen. Ales under hat motto ‘Hospitality in the heart of the city’. Eden spreekt met de voltooiing van de bouw en renovatie van zeven hotelsterren onder één dak.

Eden koppelt hotels in Amsterdam

Reageer op dit artikel