nieuws

Eden plukt Kahnt weg bij Bilderberg

Hotel

Thomas Kahnt is de nieuwe Regio Directeur van de Eden Hotel Group voor drie hotels in Oost-Nederland. Kahnt komt over van Bilderberg, waar hij general manager was. Hij vervangt Nelleke Bouwman.

Eden plukt Kahnt weg bij Bilderberg

De 42-jarige Kahnt is in zijn nieuwe functie per 1 juli verantwoordelijk voor de Eden hotels De Broeierd (Enschede), Dish Hotel (Enschede) en Star Hotel (Hengelo). Hij volgt Nelleke Bouwman op, die Eden heeft verlaten.

Kahnt komt over van Bilderberg Hotel De Keizerskroon in Apeldoorn, waar hij sinds 2004 General Manager was. Bilderberg denkt binnen enkele weken een opvolger te benoemen. Kahnt deed internationale ervaring op bij onder meer Hilton Hotels in München, Brussel, Brisbane, Berlijn en Rotterdam.

‘De Twente hotels werken al goed samen op diverse vlakken en dit ga ik verder intensiveren met name op commercieel gebied. Ik ben zowel analytisch als creatief sterk en ik verwacht dat ik dit in mijn nieuwe functie optimaal kan benutten’, aldus Kahnt over zijn nieuwe uitdaging.

Het Eden Star Hotel in Hengelo telt honderd kamers en twee suites. Het viersterren Eden Hotel De Broeierd herbergt 41 kamers en wordt de komende tijd als ‘hoogwaardig gastvrijheidsproduct gepositioneerd’. Het Eden Dish Hotel tenslotte telt 52 kamers.

Recente transfers in de horeca

Reageer op dit artikel