nieuws

Nieuwe zakelijke Landal-bungalow

Hotel

Zakelijke bijeenkomsten in de groene sfeer van een vakantiepark, dat kan bij Landal. Landal Business Line komt met een nieuw type vergaderbungalow. De zakelijke bungalow biedt ruimte aan maximaal 18 personen en is te huur op Landal Heideheuvel en Landal Miggelenberg.

De zogeheten reüniebungalow bestaat uit een grote, luxueuze vergader-/woonkamer en een zeer comfortabele keuken. Het zakelijke ‘huisje’ wordt gehuurd met minimaal 3 omliggende zespersoons bungalows waar kan worden overnacht. In de grote vergaderkamer is ruimte voor een bijeenkomst met 12 personen. Voor trainingen, kokkerellen, eten of borrelen is er plek genoeg voor 18 personen. In de ruimte is een Hifi-installatie aanwezig, een flatscreen-TV, koffie- en theefaciliteiten, een Beertender en voldoende keukengerei voor bijvoorbeeld kookworkshops. Daarnaast kan Landal zorgen voor volledige hotelservice.

“Dit type bungalow is ideaal voor meerdaagse vergaderingen en trainingen. Als je de kosten vergelijkt met een hotel, is dit vele malen aantrekkelijker”, aldus Ronald Raidt salesmanager van Landal Busines Line. Voor meer informatie: Landal Business Line of bel 050 522 16 60.

Reageer op dit artikel