nieuws

Vallende ster voor de koperen hoogte

Hotel

Het luxe hotel, restaurant, shopping- en zakencentrum De Koperen Hoogte laat een ster vallen. De voormalige Lichtmis aan de A28 is bij de introductie in 2001 op initiatief van eigenaar Hennie van der Most in de markt gezet als een vijfsterren locatie. De toren voldoet echter niet aan de criteria voor een vijfsterren hotel, bijvoorbeeld alleen al omdat er geen zwembad bij is. De Koperen Hoogte maakt een bewuste keuze om niet aan de vereiste criteria te willen voldoen.

De ervaring leert dat de vijf sterren evenals de bestedingsverplichting die in de beginperiode gold, en inmiddels allang is afgeschaft, voor het publiek een hoge drempel hebben opgeworpen. “Dit terwijl De Koperen Hoogte een prachtige locatie is met een fantastische ligging; direct aan de A28 is het een ideale ontmoetingsplek en zakencentrum bij uitstek.” Hennie van der Most, horecaondernemer in hart en nieren, hierover: “Ik wil maar een ding, dat gasten, zakelijk en privé, zich bij ons vermaken en vooral lekker eten en drinken. Mensen denken nu dat binnenlopen bij De Koperen Hoogte gelijk een vermogen kost. Dat is niet zo. Voor maar € 2,25 heb je een lekker kopje koffie met bonbon. Ook hebben we tegenwoordig gewoon een broodje kroket op de lunchkaart staan.” Mevrouw Wanda Stuut, manager van De Koperen Hoogte, vult aan: “Uiteraard blijft kwaliteit ook in de toekomst hoog in ons vaandel staan, maar wat De Koperen Hoogte betreft wil ik graag benadrukken dat deze locatie exclusief is voor iedereen!”Vanmorgen om 10.00 uur heeft Mevrouw Wanda Stuut de vijfde ster symbolisch van de toren laten vallen.

De Koperen Hoogte beschikt over 16 luxe hotelkamers, een royal suite en een top suite waarvan het dak bij helder weer geopend kan worden. Verschillende exclusieve zalen, vergaderruimtes en een souterrain annex expositieruimte maken de locatie compleet als zakencentrum, ‘Meeting Point A28’. Voor ontspanning kunnen gasten terecht in de 18 holes par 3 golftuin met daarbij een floating baan. In draaiend restaurant La Tour en La Galerie wordt gezorgd voor culinaire verwennerij.

Reageer op dit artikel