nieuws

Easyhotel in 2009 naar Nederland

Hotel

Niet Amsterdam, maar waarschijnlijk Den Haag krijgt de eerste Easyhotel, medio 2009. Dat zei topman Lawrence Alexander van Easyhotel maandag tijdens een debat over low-cost hotels in de hotellounge van de Horecava.

Easyhotel in 2009 naar Nederland

Easyhotel kende een paar jaar geleden een wat trage start, maar het bedrijf wil nu in rap tempo meer hotels, onder meer in Nederland. ‘Den Haag staat op ons verlanglijstje, net als Amsterdam’, aldus Lawrence.

Het gaat goed met Easyhotel. De vestigingen is Londen en andere Europese steden draaien topbezettingen en dat smaakt naar meer. De keten opent binnenkort in Dubai maar liefst vier hotels, verklapte topman Lawrence. Die vier hotels zijn samen goed voor duizend kamers.

Grijs is het nieuwe oranje

Niet oranje, maar grijs is de nieuwe kamerkleur van Easyhotel. De eerste kamers van Easyhotel zijn net als de toestellen van Easyjet knaloranje, maar het bedrijf heeft gemerkt dat je gasten niet te lang moet opzadelen met die kleur. ‘We geven de kamers voortaan meer grijstinten’, zei topman Alexander.

Reageer op dit artikel