nieuws

Pulitzer weet nog steeds niets van komst Ramsay

Hotel

Gordon Ramsay komt al in juli naar Amsterdam om een restaurant te starten in het Pulitzer Hotel. Dat heeft de beroemde een eerzuchtige Britse kok gezegd tijdens een interview met De Telegraaf. Starwood, het moederbedrijf van Pulitzer, zegt nog steeds niets te kunnen bevestigen.

Pulitzer weet nog steeds niets van komst Ramsay

De Telegraaf schrijft op basis van een interview van journalist Aranka van der Pol met Gordon Ramsay dat de Britse kok in juli zijn zaak opent in het Pulitzer Hotel in Amsterdam. De kok opent er een fine dining restaurant met ongeveer dezelfde uitstraling als restaurant Maze in Londen. Dus toegankelijk en een beetje trendy.

Starwood laat bij monde van woordvoerder Zsuzsika Belovics weten dat er nog steeds niets bekend is. ‘Wij als Starwood ontkennen zeker niet dat onze eigenaar Blackstone al geruime tijd met Ramsay is gesprek is. Wij hebben van onze eigenaar nog geen uitsluitsel gekregen over een eventuele komst van Ramsay’.

Zie ook

Reageer op dit artikel