nieuws

Twents toerisme schaamt zich voor tv-boer

Hotel

Het Twents Bureau voor Toerisme heeft moeite met de uitspraken van tv-boer Frans in het razend populaire programma Boer Zoekt Vrouw. De Tukkers schamen zich voor de vaak onbehouwen en lompe opmerkingen van de in De Lutte woonachtige Frans.

Twents toerisme schaamt zich voor tv-boer

‘Wij als bureau willen Twente in de rest van ons land profileren als “landgoed van Nederland”. Een plek waar het goed toeven is en waar veel leuke dingen te beleven vallen. De uitspraken van boer Frans staan daar haaks op’, aldus directeur Jeroen Enkelaar van het Twents Bureau voor Toerisme in De Telegraaf.

Ondanks mogelijk imagoschade voor Twente, scoort discotheek Bruins in het Twentse Saasveld wel bij de populariteit van het tv-programma. Zijn horecabedrijf staat in de middelpunt van de belangstelling sinds bekend is dat boer Frans met grote regelmaat de discotheek bezoekt.

Zie ook

Reageer op dit artikel