nieuws

Nieuwe hotels in Amsterdam-Noord

Hotel

Nieuwe hotels spelen een belangrijke rol in het plan van Amsterdam-Noord om het stadsdeel weer aantrekkelijk te maken voor toeristen. Minstens drie hotels met een totaalcapaciteit van zeshonderd kamers spelen moeten bezoekers aan de stad over het IJ trekken.

Nieuwe hotels in Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord grijpt de herinrichting van de Noordelijke IJoever aan om meer bezoekers te trekken. Zo wordt het natuurgebied Waterland nadrukkelijker op de kaart gezet, komt er een stadsstrand, worden er grote evenementen georganiseerd en is er ruimte voor nieuwe hotels.

De Telegraaf meldt de komst van zeker drie hotels met een totaalcapaciteit van zeshonderd kamers. De horeca krijgt volgens stadsdeelvoorzitter Rob Post alle ruimte in Amsterdam-Noord.

‘Er moeten meerdere locaties komen waar mensen gezellig wat kunnen drinken en uitgaan. We zijn al aardig op weg met de IJkantine en de horecaschepen aan de pier’, aldus Post in De Telegraaf.

Reageer op dit artikel