nieuws

Nieuwe tweede man voor Amstel Hotel

Hotel

Leon Dolle is benoemd tot Executive Assistant Manager van het befaamde Amstel Hotel in Amsterdam. Dolle wordt de nieuwe rechterhand van general manager Hendrik Bosch. Dolle komt over uit Azië.

Nieuwe tweede man voor Amstel Hotel

De precieze functie van Dolle wordt Executive Assistant Manager in charge of Food and Beverage. Amstel laat weten dat Dolle gm Bosch vervangt bij diens afwezigheid.

Leon Dolle is afkomstig van het Green T. House, gevesigd in Peking en Hong Kong. Daar was hij Group Director. In zijn nieuwe functie is Dolle eindverantwoordelijk voor all f&b-afdelingen inclusief de keuken.

Ervaring

‘Na elf jaar in het buitenland gewerkt te hebben, is het fantastisch om de overtap te maken naar het Amstel Hotel. Mijn ervaring in het Verre Oosten biedt mij een goede basis om de aandacht voor detail, gastvrijheid en het plezier in het verlenen van service nog meer te benadrukken’, aldus Dolle.

Dolle vertrok in 1997 naar Azië waar hij vier jaar werkte bij verschillende Marriott Hotels in Maleisië en Thailand. In 2001 werd hij Opening Executive Assistant Manager bij het Conrad Hotel in Bangkok.

Na een overstap naar het Renaissance and New World Hotel in Kuala Lumpur trad hij in dienst als gm bij de Bed Supperclub in Bangkok. In 2007 volgde de stap naar het Green T. House in Hongkong.

Reageer op dit artikel