nieuws

NH-topman: Verlies Michelinster dieptepunt

Hotel

Het verlies van een Michelinster is voor NH-directeur Arco Buijs het dieptepunt van 2007. Dat meldt de topman van NH Hotels in de nieuwe Misset Horeca Top-100, waarin NH een promimente plaats heeft in de top van de ranglijst.

NH-topman: Verlies Michelinster dieptepunt

Het Amsterdamse Restaurant Vermeer met chef-kok Chris Naylor achter de kachel en eigendom van NH Hoteles moest zijn Michelinster inleveren. Voor Buijs het dieptepunt van 2007. Enkele jaren geleden kookte de toenmalige chef Pascal Jalhaij twee Michelinsterren bij elkaar.

Uit de Misset Horeca Top-100 blijkt dat NH in 2007 een jaaromzet van 251 miljoen euro behaalde. Dat is 6 procent meer dan het jaar daarvoor. Bij de 31 vestigingen tellende keten werken bijna drieduizend mensen.

Reageer op dit artikel