nieuws

Brinkzicht schaft touringcar aan

Hotel

Harrie de Jong van Hotel Café Restaurant Brinkzicht in Vledder heeft een fonkelnieuwe en ultra moderne touringcar aangeschaft. ‘Door de aankoop van een eigen touringcar kan ik beter inspelen op de wensen van mijn gasten.

Brinkzicht schaft touringcar aan

De horecaondernemer van Brinkzicht wil met de aanschaf van de bus zijn gasten zelf halen en brengen en minder afhankelijk zijn van touringcarondernemingen. De nieuwe bus biedt ruimte aan 62 personen en is uitgevoerd met airco, toilet, keuken, digitale tv en camera’s.

‘Ik speelde al langer met de gedachte om het vervoer van mijn gasten zelf ter hand te nemen, mede doordat de samenwerking nogal eens wat stroef verliep’, zegt De Jong in de Steenwijker Courant.

Afgelopen winter kregen de plannen van De Jong snel gestalte toen de er vlot een vergunning voor het opstarten van een touringcarbedrijf werd gekregen. Inmiddels heeft De Jong een chauffeur in dienst genomen om de ritten te verzorgen.

Naast het vervoeren van gasten van Brinkzicht verhuurt De Jong de touringcar aan verenigingen, gezelschappen, personeelsfeesten en schoolreisjes.

Reageer op dit artikel