nieuws

Afscheidsfeest roken in Hotel de l’Europe

Hotel

Het Amsterdamse tophotel de l’Europe neemt op een bijzondere manier afscheid van het roken in de horeca. Eind juni houdt het hotel ‘als pleister op de wonden een rokerige Smoking Party in stijl’.

Afscheidsfeest roken in Hotel de l’Europe

Hotel de l’Europe laat weten dat iedereen zich welkom moet voelen in het hotel. Dus ook liefhebbers van een sigaret of een goede sigaar.

Daarom pakt het Amsterdamse vijfsterrenhotel op 27 juni nog een keer flink rokerig uit met een originele Smoking Party. Alles tijdens dit feest staat in het teken van roken, van goede sigaren, van sigaretten en van rook.

Speciaal voor de Smoking Party worden de zalen van het hotel ingericht in Caribische sfeer, met Chesterfield banken en palmen. Gasten worden ontvangen met een Cubaanse cocktail en een goede sigaar. Medewerkers van het hotel lopen de hele avond rond met sigarenkisten.

Reageer op dit artikel