Afscheidsfeest roken in Hotel de l'Europe

Afscheidsfeest roken in Hotel de l'Europe

Het Amsterdamse tophotel de l'Europe neemt op een bijzondere manier afscheid van het roken in de horeca. Eind juni houdt het hotel 'als pleister op de wonden een rokerige Smoking Party in stijl'.

Hotel de l’Europe laat weten dat iedereen zich welkom moet voelen in het hotel. Dus ook liefhebbers van een sigaret of een goede sigaar.

Daarom pakt het Amsterdamse vijfsterrenhotel op 27 juni nog een keer flink rokerig uit met een originele Smoking Party. Alles tijdens dit feest staat in het teken van roken, van goede sigaren, van sigaretten en van rook.

Speciaal voor de Smoking Party worden de zalen van het hotel ingericht in Caribische sfeer, met Chesterfield banken en palmen. Gasten worden ontvangen met een Cubaanse cocktail en een goede sigaar. Medewerkers van het hotel lopen de hele avond rond met sigarenkisten.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.