nieuws

Nederlandse toeristen weg uit Cuba

Hotel

Reisorganisatie TUI Nederland gaat haar gasten die zich in hotels in het oosten van Cuba bevinden woensdag terug naar Nederland vervoeren. Het gaat om een honderdtal reizigers.

Nederlandse toeristen weg uit Cuba

Dat heeft TUI dinsdag bekendgemaakt. Bovendien brengt de vervoerder de komende vier weken geen reizigers meer naar het door de orkaan Ike getroffen gebied rond de luchthaven van de Cubaanse stad Holguin. Ook het boeken van reizen naar Holguin is tot en met oktober niet meer mogelijk.

Orkaan Ike heeft vooral in het oosten van Cuba aanzienlijke schade aangericht. Veel hotels in dit gebied zijn zwaar beschadigd. Voor zover bekend hebben alle Nederlanders op Cuba de orkaan goed doorstaan. De reizigers zijn overgebracht naar de minst beschadigde hotels.

Reageer op dit artikel