nieuws

10.000ste gast boekt hoteluitje

Hotel

de 10.000ste gast, die een uitje geboekt heeft in Tulip Inn Brinkhotel Zuidlaren, Paviljoen de Bloemert of Hotel Hoogeveen, werd op 12 december ontvangen met champagne en een cheque t.w.v. € 250,-.

10.000ste gast boekt hoteluitje

Bouwbedrijf Van Wijnen viel in de prijzen toen Dhr. Hut een GPS-tocht in Paviljoen de Bloemert reserveerde. Binnen zijn groep was de 10.000ste gast aanwezig. Naast ontvangst met champagne en een extra uitgebreid koud/warm buffet ontving zijn team een cheque van € 250,-. Deze cheque kan men vanaf medio januari verzilveren in het geheel gerenoveerde bowlingcentrum van Hotel Hoogeveen.

Extra gasten

‘Een uitje is een combinatie van een activiteit met eten en drinken’, zo legt Niels Dijkstra, sales- en marketingmanager, uit. ‘Deze activiteiten lopen bij ons uiteen van thema- avonden tot een bowlingcompetitie, van een huifkartocht tot een moorddiner. Met onze drie horecabedrijven hebben wij ingezet op uitjes om extra gasten naar de restaurants en feestzalen te trekken.’

En met succes, want in 2008 heeft de horecagroep een verdubbeling ten opzichte van 2007 in het aantal ‘uitjesgasten’ kunnen noteren.

Reageer op dit artikel