nieuws

Golden Tulip start in Kazachstan

Hotel

Golden Tulip start een Royal Tulip in Kazachstan. Het hotelbedrijf heeft hiervoor een managementcontract ondertekend. Het moet het zevende Royal Tulip hotel worden van de Golden Tulip Hospitality Group. Golden Tulip heeft meer plannen in Kazachstan.

Golden Tulip start in Kazachstan

De bouw van Royal Tulip Almaty is inmiddels in volle gang en zal naar verwachting op 1 september 2009 zijn afgerond, zo laat Golden Tulip weten in een persbericht.

Golden Tulip heeft een managementcontract getekend met Zharat LLP, een van de grootste bouwbedrijven van Kazachstan.

Het nieuwe Royal Tulip Almaty ligt in het noordelijke deel van Almaty, een stad met 1,3 miljoen inwoners gelegen in het zuiden van Kazachstan.

upper upscale hotel

Het hotel krijgt 166 kamers, conferentiefaciliteiten met een capaciteit voor 400 personen, een all day Dining Restaurant, Bar & Lounge faciliteiten, een upscale specialiteitenrestaurant, een spa en wellness centrum, een fitnessstudio en een ondergrondse parkeergarage.

Het hotel in Kazachstan moet het zevende Royal Tulip worden. Royal Tulip is een ‘upper upscale hotel’ met de meest elegante en luxueuze faciliteiten. De andere Royal Tulip hotels staan of komen in Amsterdam, Eilat, Shanghai, Dubai en Oman.

‘Wij zijn erg tevreden met de toevoeging van dit nieuwe hotel tot onze Royal Tulip portfolio’, laat Golden Tulip-topman Hans Kennedie weten. ‘Kazachstan kent een sterke economische groei en heeft een immens nationaal en internationaal potentieel. Met Royal Tulip Almaty betreden wij een nieuwe markt, waar we de komende vijf jaar nog acht tot tien hotels willen ontwikkelen’.

Reageer op dit artikel