nieuws

Nieuwe directeur pensioenfonds

Hotel

Paul Braams is de nieuwe directeur van Pensioenfonds Horeca & Catering. Hij volgt Eric Uijen op, die de organisatie inmiddels heeft verlaten. Braams start zijn nieuwe baan per 1 januari 2009.

Nieuwe directeur pensioenfonds

De combinatie van een brede pensioenkennis en een ruime ervaring in het aansturen van grote, complexe en in opbouw zijnde organisaties is de belangrijkste overweging voor het bestuur van het Pensioenfonds Horeca & Catering om voor Braams te kiezen.

Braams deed onder meer ervaring op bij pensioenfonds PGGM. Braams volgt Eric Uijen op. Uijen heeft per 1 november het pensioenfonds verlaten.

Pensioenfonds Horeca & Catering is het pensioenfonds voor de bedrijfstakken horeca en catering. Het bedrijfstakfonds heeft circa 700.000 deelnemers die werkzaam zijn of zijn geweest bij ruim 34.000 werkgevers.

Reageer op dit artikel