nieuws

De Jager kandidaat voor hospitalityprijs

Hotel

Koninklijke Horeca Nederland (KHN)-voorzitter Hajé de Jager is kandidaat om Hotello of the Year Award te worden. De Jager is samen met Jordi Kuijt en Marielle Sijgers genomineerd voor de jaarlijkse hospitalityprijs.

De Jager kandidaat voor hospitalityprijs

Een visionair in horecaland. Zo wordt De Jager in de aankondiging van Hotello of the Year Award omschreven. De Jager is eigenaar van Haje shops hotels & restaurants.

Kandidaat Jordi Kuijt is een jong, ambitieus en hard werkende commercieel directeur van de Eden City Hotels. Marielle Sijgers van het vergaderconcept Seats2meet.com wordt omschreven als doorbijter en uitvinder van het visiegestuurd ondernemen.

De Hotello of the Year Award wordt 14 januari bekendgemaakt tijdens het congres Hotellotop op de Horecava in Amsterdam. Dan wordt bekend wie de opvolger wordt van Roel Rol van Art & Woonhotel in Rotterdam. Naast Rol won Bas Hoogland van Landal GreenParks in 2007 de award en Marianne van Meurs van Hotel Casa 400 in Amsterdam in 2006.

Reageer op dit artikel