nieuws

Van der Valk gaat gokregels streng naleven

Hotel

Van der Valk Hotel Eindhoven gaat strikt toezien op naleving van de minimale leeftijd voor de gokhal die in het hotel wordt gevestigd. JVH-gaming bouwt in het hotel een gokhal waar een leeftijdsgrens van 21 jaar geldt.

Van der Valk gaat gokregels streng naleven

De directie van Van der Valk Hotel Eindhoven heeft het streng naleven van de regels aangekondigd bij burgemeester Van Gijzel van Eindhoven, meldt het Eindhovens Dagblad.

De gokhal van JVH, Toy Toy, wordt verhuisd van de Vrijstraat in de binnenstad naar het hotel van Van der Valk aan de Aalsterweg. Het Eindhovens Dagblad meldde onlangs dat de gokhal zich niet aan de leeftijdsregel houdt en dat personen jongen dan 21 jaar gemakkelijk werden toegelaten.

Daarmee overtreedt Toy Toy een speciaal afgesloten convenant, schrijft Het Eindhovens Dagblad. Naast de directie van Van der Valk heeft ook de directie van JVH-gaming gezegd streng toe te zien op de leeftijdsgrens.

Reageer op dit artikel