nieuws

Westcord Hotels ontvouwt plannen

Hotel

Westcord Hotels heeft concrete plannen in Amsterdam, Rotterdam en Leeuwarden. Mogelijk komt daar nog Schiermonnikoog bij. Dat zegt Westcord-directeur en Waddeneiland-bewoner Harry Westers.

Westcord Hotels ontvouwt plannen

Westers ontvouwde zijn plannen op de Amsterdamse vakbeurs Venuez 2008 tijdens een debat over de relatie tussen ondernemer en ontwerper.

‘Momenteel bouwen we een hotel in Amsterdam met als thema mode. Het krijgt de naam Fashion Hotel, telt 265 kamers en moet volgend jaar juni open gaan. Volgende week slaan we de eerste paal voor een hotel in Leeuwarden bij het WTC gebouw’, aldus Westers.

Ook zijn er plannen in Rotterdam met en bij Hotel New York. ‘De bar willen we anders inrichten en er is een plan voor een grote buitenbar op het terras. Naast Hotel New York komt het Chicago Hotel’, stelt Westers, die verder aangeeft plannen te hebben om een hotel te willen bouwen op Schiermonnikoog. Westcord bezit reeds hotels op Vlieland, Terschelling en Ameland.

Westcord Hotels werkt bij de invulling en aanpassing van interieurs nauw samen met Michel Ruigrok van ESTIDA. Westers: ‘We werken al ruim acht jaar samen. Ik geef ze geen opdracht mee, maar laat me overvallen door het ontwerp. Vervolgens gaan we samen het ontwerp aanscherpen. Mijn vrouw kijkt ook altijd mee’.

Reageer op dit artikel