nieuws

Benoemingen bij Amstel Hotel

Hotel

Denise Cibert en Dorien Smit van het InterContinental Amstel hotel versterken het Executive Management Team. Cibert is benoemd tot Food & Beverage Manager en Smit wordt Rooms Division Manager van het Amstel Hotel.

Benoemingen bij Amstel Hotel

Cibert is eindverantwoordelijk voor de Food & Beverage outlets. Smit heeft de leiding over alle Rooms Division gerelateerde afdelingen inclusief de Amstel Health & Fitness Club. Het Executive Management Team bestaat nu uit drie vrouwen en drie mannen.

Beide dames hebben verschillende managementfuncties in het hotel bekleed. Denise Cibert trad in 1999 als personeelsfunctionaris in dienst. Na de functie van training manager werd zij benoemd tot executive housekeeper. Dorien Smit werd in 2003 aangenomen als duty manager. In 2007 promoveerde zij van revenu manager naar front office manager.

General manager Hendrik Bosch heeft het volste vertrouwen in de dames. ‘Zij hebben bewezen over gedegen kennis, passie, flexibiliteit en stijl te beschikken. Noodzakelijke eigenschappen voor het leveren van gastvrijheid en service op het hoogste niveau.’

Het InterContinental Amstel Amsterdam bestaat sinds 1867. Het hotel telt 79 kamers, zes banquetingzalen, twee restaurants inclusief sterrestaurant La Rive en de Health & Fitness Club.

Reageer op dit artikel