nieuws

Mega-verbouwing Novotel op schema

Hotel

De grootscheepse verbouwing van het Novotel in Amsterdam moet eind dit jaar klaar zijn. Dat laat general manager Remco Groenhuijzen weten.

Mega-verbouwing Novotel op schema

Er moet nog een hoop gebeuren maar we liggen op schema, meldt Groenhuijzen. Novotel Amsterdam wordt voor maar liefst 26 miljoen euro verbouwd en krijgt een complete facelift. Het hotel wil zich straks nadrukkelijk gaan richten op de internationale vergadermarkt door het aanbieden van vergaderruimtes voor maximaal 1000 personen.

‘Eind juni gaan we het eerste deel betrekken. We houden vooralsnog half november als einddatum voor de renovatie aan en kerst voor het afronden van de gevel. Ik ga er vanuit dat we 1 januari geheel klaar zijn voor 2010’, aldus Groenhuijzen.

Tijdens de vernieuwing ondergaat zowel de buitenkant als het interieur een complete metamorfose. Het hotel wordt uitgebreid met zeven vergaderzalen op de begane grond en tien break-out rooms op de eerste verdieping.

Reageer op dit artikel