nieuws

DHA-finalist: ‘Nog net niet aan de Prozac

Hotel

Teleurstelling vandaag bij de Dutch Hotel Award finalisten Blooming en Park Hotel. Niet zij maar hotel de Zon pakt de hoofdprijs.

DHA-finalist: ‘Nog net niet aan de Prozac

Maandagochtend werden de finalisten alledrie gebeld. Champagne bij de Zon, een glaasje water bij de andere twee kanshebbers. General manager Donald Engelman van Blooming: ‘Het is natuurlijk een teleurstelling als je net niet wint. Een gevoel van ‘zo dichtbij …. en toch zo ver weg’. Gelukkig hebben we nog net geen Prozac nodig, we kijken positief naar de toekomst’.

Uitdagend

Engelman kijkt met plezier en voldoening terug op de wedstrijd. ‘We hebben ontzettend genoten van de uitdaging en hebben elkaar als team beter leren kennen. Blooming daagt uit tot bloei te komen, de Dutch Hotel Award heeft ons dit keer uitgedaagd en we zijn de strijd met plezier aangegaan’.

Mineur

‘We waren best wel even in mineurstemming’, zegt gm Bram van der Hoek van het Park Hotel. ‘Maar we zijn blij dat we erbij waren. Onze strategie in tijden van crisismanagement is ijzersterk en werkt. Natuurlijk word je hebberig als je in de finale zit en wil je gewoon winnen’.

Toch prijs

Ondanks het verlies was het heel onverwacht toch prijs voor het Park Hotel. Vanmiddag werd bekend dat het Park Hotel door lezers van het toonaangevende Britse reismagazine Business Destinations is uitgeroepen tot Best Business Hotel van Nederland.

Reageer op dit artikel