nieuws

Eerste hotel uit failliet Golden Tulip naar Fletcher

Hotel

Uit de onlangs failliet verklaarde Golden Tulip-hotelketen gaat het eerste hotel naar de Fletcher Hotel Group, onderdeel van de Hotel Management Group (HMG). Het gaat om het gerenommeerde Golden Tulip-hotel De Duinen in Noordwijk. Fletcher is verheugd met deze acquisitie en sluit meerdere overnames uit de Golden Tulip-boedel niet uit.

Eerste hotel uit failliet Golden Tulip naar Fletcher

Oude naam ‘De Witte Raaf’ in ere hersteld

Hotel De Duinen heeft naast 41 kamers ook 7 multifunctionele vergaderzalen en een uitstekend restaurant. Fletcher gaat de oorspronkelijke naam van het hotel in Noordwijk, ‘De Witte Raaf’ vanaf aanstaande maandag weer in ere herstellen. Het hotel in Noordwijk is prachtige gelegen direct aan de duinen en naast de Noordwijkse golf. Het hotel is een zeer geliefde vergaderplek voor bedrijfsleven en overheid. Voor Fletcher is De Witte Raaf haar tweede hotel in Noordwijk.

Sterke focus op badplaatsen

Vanaf 1 juli aanstaande gaat Tulip Inn Callantsoog met 62 kamers, 8 vergaderzalen en wellness-faciliteiten eveneens over naar Fletcher. Ook dit hotel ligt aan zee. Dit hotel gaat verder onder de naam Fletcher Badhotel Callantsoog Fletcher heeft een sterke focus op badplaatsen en richt zich primair op de in Nederland verblijvende recreatiegast en vergaderfaciliteiten in het middensegment van de markt. .

HMG

Precies vijftien jaar geleden, mei 1994, startte de voormalige Van der Valk-ober Chris Luken met de Hotelbon, dat uitgegroeid is tot HMG. Deze onderneming bestaat naast de Hotelbon uit de Fletcher Hotel Group, een gespecialiseerde touroperator gericht op bridgereizen en internet reserveerdiensten. De onderneming haalt een omzet van ruim 56 miljoen euro met ruim 600 medewerkers .

Reageer op dit artikel