nieuws

Vijf ‘hamers’ voor Leeuwenhorst

Hotel

NH Conference Centre Leeuwenhorst is gestegen in de congres- en vergaderclassificatie en is nu in het bezit van het maximum aantal van 5 vergaderhamers. Het hotel in Noordwijkerhout verkeert hiermee in goed gezelschap van dertien andere 5-hamer locaties, waaronder o.a. NH Grand Hotel Krasnapolsky, het Kurhaus en de RAI.

Vijf ‘hamers’ voor Leeuwenhorst

NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout is een goed geoliede en efficiënte organisatie. Het is smaakvol ingericht met lounges en leeshoeken. De zalen zijn goed geoutileerd. De entree is mooi en de accommodatie heeft een luxe uitstraling’, aldus de inspecteur van het Erkend Congresbedrijf.

Het viersterrenhotel investeerde de afgelopen jaren veel tijd en geld in het verbeteren en vernieuwen van de accommodatie en faciliteiten. Daarnaast besteedt het hotel veel aandacht aan persoonlijke begeleiding van congresorganisatoren, trainers en meetingplanners. Zo wordt ieder congres toegewezen aan een van de duty managers. Hij of zij is het tijdens het congres het enige vaste aanspreekpunt van de congresorganisator. ‘Deze verbeteringen zijn niet onopgemerkt gebleven’, aldus hoteldirecteur Joost van Beek. ‘En daar zijn we trots op.’

NH Conference Centre Leeuwenhorst ligt in het hart van de bollenstreek. De 513 comfortabel ingerichte hotelkamers, gecombineerd met ruim 120 vergader- en eventzalen bieden vele mogelijkheden voor grote en kleine bijeenkomsten. Om de 5-hamer classificatie te vieren biedt Leeuwenhorst een korting van €250,- op elke volgende meeting, mits gepland voor 1 september 2009.

Reageer op dit artikel