nieuws

Toekomst GT Paterswolde in ongewis

Hotel

Golden Tulip Paterswolde en Tulip Inn Delft hebben als enige eigen Golden Tulip hotels nog geen nieuwe eigenaar. Voor beide hotels dringt de tijd. Voor GT Paterswolde zijn meerdere kandidaten en voor Tulip Inn Delft is het wachten op een vonnis van de rechter.

Toekomst GT Paterswolde in ongewis

Curator Marie-José Cools laat weten dat er voor Golden Tulip Paterswolde meerdere kandidaten zijn. Wel merkt ze op dat de tijd dringt.

‘We zijn begonnen met het waarschuwen van gasten die na 12 juli het hotel bezoeken. Op 12 juli loopt het opzegtermijn van het UWV af en als er geen oplossing is, bestaat de kans dat er geen personeel meer aanwezig is’, aldus Cools, die verder aangeeft dat de vergadercapaciteit afgebouwd wordt, en het hotel en terras gewoon operationeel is.

Hotel Manager Dick Postma van Golden Tulip Paterswolde, waar een kleine zestig medewerkers op de loonlijst staan, laat weten dat het ondanks de onduidelijke situatie redelijk gaat. ‘We draaien. En het gaat eigenlijk best lekker. Er komen de nodige reserveringen voor de zomer binnen. Verder is het personeel erg gemotiveerd’.

Voor Tulip Inn Delft is eveneens nog geen duidelijk. Het is wachten op het vonnis van de rechterbank in een kort geding over het hotel. De uitspraak is zeer waarschijnlijk op 6 juli.

Reageer op dit artikel