nieuws

Hampshire bouwt hotel in Delft

Hotel

Hampshire bouwt een nieuw hotel in Delft. Maart 2010 zal dit nieuwe hotel haar deuren gaan openen voor haar eerste gasten. Het hotel wordt gerund door de eigenaar van Hotel de Kok.

Hampshire bouwt hotel in Delft

Het nieuwe hotel, dat 92 kamers, een bar en lounge, brasserie en 3 vergaderzalen zal gaan omvatten zal de naam Hampshire Hotel – Delft Centre gaan dragen.

Vorige maand sloot Hotel de Kok in Delft de deuren. Dit hotel is jarenlang het eigendom geweest van de familie Camijn. De gemeente Delft had de ruimte waar het hotel stond nodig voor andere ontwikkelingen. De familie Camijn vond een nieuwe locatie en de bouwwerkzaamheden zijn inmiddels in volle gang op de Koepoortplaats in het centrum van Delft.

‘Na jarenlang met mijn vrouw en zonen een familiehotel gerund te hebben in Delft is de uitdaging een dergelijke grote exploitatie te runnen erg groot. Wij gaan die uitdaging graag aan maar daarbij hebben wij wel ondersteuning nodig. Bij Hampshire vonden wij deze ervaring en kennis. Wij zijn er van overtuigd dat onder de vleugels van deze hotelgroep wij van ons nieuwe hotel een groot succes kunnen maken’, aldus Antoon Camijn, eigenaar van het hotel.

Reageer op dit artikel