nieuws

Van der Valk opent shuttlebalie op Eindhoven Airport

Hotel

Van der Valk Hotel Eindhoven start met een shuttle service. Het is het eerste hotel in Eindhoven met deze service die gericht is op reizigers die gebruikmaken van Eindhoven Airport.

Van der Valk opent shuttlebalie op Eindhoven Airport

Om de shuttle service in te luiden overhandigt commercieel manager Fons Latour van Eindhoven Airport dinsdag 1 september een speciale sleutel aan Alexander Holterman van Van der Valk Hotel Eindhoven.

Met deze overhandiging wordt een nieuwe balie in gebruik genomen. Bij de balie in de aankomsthal van Eindhoven Airport kunnen gasten aangeven gebruik te willen maken van de shuttle en tevens een kamer reserveren. Ook is het mogelijk meteen in te checken, zodat bij aankomst in het hotel de gast meteen naar de kamer kan.

Van der Valk Hotel Eindhoven is het eerste hotel met een dergelijke service op Eindhoven Airport. Het Brabantse vliegveld groeit jaarlijks qua passagiersbewegingen en vormt daardoor een belangrijke regionale functie voor zowel de zakelijke als toeristische passagier.

Reageer op dit artikel