nieuws

Golden Tulip definitief naar Amersfoort

Hotel

Golden Tulip neemt intrek in het voormalige kantoorpand van Heijmans in Amersfoort. De melding komt daags voor een belangrijke meeting waarbij Golden Tulip de marketingplannen aan de franchisers gaat ontvouwen.

Golden Tulip definitief naar Amersfoort

Het nieuwe hoofdkantoor van Golden Tulip komt aan de Stadsring in Amersfoort in het voormalige pand van Heijmans. Het opgestelde huurcontract wordt naar verwachting een dezer dagen ondertekend.

Haike Blaauw, SVP Franchise Operations van Golden Tulip Hospitality Group, laat weten dat morgen de plannen om Golden Tulip weer positief onder de aandacht te brengen, kenbaar worden gemaakt. Dat gebeurt tijdens een meeting in Golden Tulip De Beyaerd op de Veluwe.

Eerder werd bekend dat Golden Tulip de komende periode fors gaat inzetten om het merk weer positief onder de aandacht te brengen van consumenten. Dat gebeurt met advertising, zowel online als in print.

Golden Tulip ging dit jaar failliet. Het merk kwam in handen van Starwood Capital. Chief executive officer is de Fransman Olivier Derycke. Haike Blaauw werpt zich op als spin het web voor Nederlandse franchisers. Het hoofdkantoor in het Zwitserse Lausanne verhuist naar Amersfoort.

Reageer op dit artikel