nieuws

Hotel The Grand opent Bridges

Hotel

Het nieuwe restaurant van Sofitel Amsterdam The Grand hotel in Amsterdam gaat Bridges Fins & Vins heten. Het restaurant opent op 23 november haar deuren.

Hotel The Grand opent Bridges

Dat laat het restaurant van Sofitel Amsterdam The Grand onder aanvoering van de Franse chef-kok Aurélien Poirot weten.

Het restaurant legt zich toe op Fins (vis) en Vins (wijn) en wil zich onderscheiden met verse visgerechten van de hand van Poirot. De wijnen komen uit de koker van sommelier Hans Tuin.

Raw Bar

Als, volgens eigen zeggen, eerste restaurant in Nederland introduceert Bridges een Raw Bar, naast een cocktailbar, private lounge en vinothèque. De compleet gerestylde binnentuin van het hotel wordt eveneens ingezet om maaltijden te nuttigen.

‘Wij bieden de gast een brede selectie aan verse vis en zeevruchten, zowel ik het restaurant las in de Raw Bar. Van oesters, kreeftsandwiches en delicate vistartaar tot kraakverse vis. Bereid terwijl de gast toekijkt’, aldus Poirot.

Poirot vervolgt: ‘Ik vind het belangrijk om bij de vis vooral met lokale, biologische groenten te werken. Zo krijgt de gast een perfecte combinatie van verse Hollandse vis en groeten, bereid met een Franse twist. En met de juiste wijnen bovendien’.

Reageer op dit artikel