nieuws

Actieweek met lage prijzen voor luxe hotels

Hotel

HotelSpecials.nl introduceert een speciale actieweek met zeer lage prijzen voor vier- en vijfsterrenhotels. Met de zogeheten HotelWeek wil de bookingssite mensen kennis laten maken met het luxe hotelsegment.

Actieweek met lage prijzen voor luxe hotels

De HotelWeek vindt plaats in de eerste week van januari. De prijs voor een overnachting in die week in een viersterrenhotel bedraagt 25 euro per persoon inclusief ontbijt en in een vijfsterrenhotel 35 euro inclusief ontbijt. Reserveren kan vanaf 6 november.

Marketingmanager Martin de Boer van HotelSpecials.nl zegt dat het gaat om het kennismaken met luxe sterrenhotels tegen een vaste lage prijs. ‘Het is een initiatief om luxe hotelkamers te introduceren bij een breed publiek. Het principe is vergelijkbaar met de Restaurant Week, maar dan voor hotelovernachtingen’.

De Boer vervolgt: ‘We verwachten een succesvolle eerste editie. Veel hotels hebben zich al aangemeld. Reserveren voor de HotelWeek kan vanaf 6 november en daarbij geldt op is op’.

De eerste editie van de HotelWeek wordt ondersteund door een aantal grote partners, waaronder American Express, DiningCity, De Telegraaf en NR6. Klanten van American Express krijgen exclusief de mogelijkheid om 48 uur voor aanvang van de HotelWeek kamers te boeken.

Reageer op dit artikel