nieuws

Hotelkamers Niven Kunz dit weekend open

Hotel

De hotelkamers die Niven Kunz realiseerde bij zijn restaurant Niven in Rijswijk worden komend weekend in gebruik genomen. De kok had 1 oktober als streefdatum, maar kreeg te maken met verlate levering van goederen.

Hotelkamers Niven Kunz dit weekend open

Over de bezetting komende periode kan de topkok nog niet veel zeggen. ‘We geven er nu nog niet veel ruchtbaarheid aan. We bieden ze aan bij reserveringen. Verder zijn we in contact met boekingssites, maar iets concreets kan ik daar nog niet over zeggen. November en december focussen we ons eerst op het restaurant.’

Met de realisatie van de hotelfaciliteiten gaat een wens van Niven Kunz in vervulling. ‘Ik wil gasten graag een totaalpakket bieden. Meer dan alleen eten. Ze hoeven tijdens het eten niet steeds op de klok te kijken of zich geen zorgen meer te maken of ze niet te veel drinken.’

Een overnachting inclusief ontbijt voor twee personen gaat ongeveer 150 euro kosten.

Reageer op dit artikel