nieuws

Juridische stappen tegen Hans Kennedie en Starwood

Hotel

Hans Kennedie en Starwood Capital, de nieuwe eigenaar van Golden Tulip, worden aangeklaagd door Royal Bulgarian. Dit vanwege het niet nakomen van afspraken rond de bouw van een nieuw, luxe hotel in Bulgarije.

Juridische stappen tegen Hans Kennedie en Starwood

Royal Bulgarian Ltd laat bij monde van chief executive officer Jan Schrasser weten juridische stappen te ondernemen tegen Kennedie en Starwood. Starwood is sinds deze zomer de eigenaar van de brand Golden Tulip nadat dit merk eerder dit jaar failliet ging.

Hans Kennedie tekende namens Golden Tulip in maart dit jaar een managementovereenkomst om uitbater te worden van het nieuw gebouwde Royal Tulip Golf, Spa en Wellness Resort in Balchik, in het oosten van Bulgarije nabij de Zwarte Zee.

Door het faillissement van Golden Tulip liep de geplande ontwikkeling van het nieuwe hotel spaak met financiële problemen als gevolg. Royal Bulgarian laat weten 15 miljoen euro te claimen.

Starwood heeft vooralsnog niet gereageerd op persvragen.

Reageer op dit artikel