nieuws

The Dylan Leading Hotel Nederland

Hotel

Viersterrenhotel The Dylan in Amsterdam is net als in 2008 ook dit jaar uitgeroepen tot Netherlands Leading hotel. De prijs kwam tot stand na stemmen van 170.000 professionals op de beste reis- en gastvrijheidproducten en services van Europa.

The Dylan Leading Hotel Nederland

The Dylan werd tot beste hotel verkozen uit een selectie van zes genomineerden. General manager van het hotel René Bornmann is ‘zeer vereerd deze World Travel Award voor het tweede jaar in ontvangst te mogen nemen.

Hard werken

Het is de kroon op het harde werken en inzet van ons fantastische team. We hopen deze lijn nog vele jaren te kunnen voortzetten.’

De World Travel Awards zijn in 1993 opgericht om de prestaties in alle sectoren van de reisindustrie te erkennen, te belonen en te vieren. De afgelopen jaren zijn de awards uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze prijzen binnen de reisindustrie; door ‘Wall Street Journal’ uitgeroepen als het equivalent van de Oscars.

Het Amstel hotel kreeg de prijs voor het Leading Business Hotel van Nederland.

Reageer op dit artikel