nieuws

Weer internationale prijs voor Amstel Hotel

Hotel

Het InterContinental Amstel Amsterdam is tijdens de World Travel Awards 2009 verkiezing van afgelopen weekend uitgeroepen tot Netherlands’ Leading Business Hotel.

Weer internationale prijs voor Amstel Hotel

De prijs kwam tot stand na stemmen van 170.000 professionals op de beste reis- en gastvrijheidproducten en services van Europa.

De World Travel Awards zijn in 1993 opgericht om de prestaties in alle sectoren van de reisindustrie te erkennen, te belonen en te vieren. De afgelopen jaren zijn de awards uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze prijzen binnen de reisindustrie; door ‘Wall Street Journal’ uitgeroepen als het equivalent van de Oscars.

Het InterContinental Amstel Amsterdam staat al sinds de opening in 1867 bekend als een van de meest prestigieuze hotels van Nederland. Het hotel telt 79 kamers, zes banquetingzalen, twee restaurants inclusief Michelin ster restaurant La Rive en een volledige uitgeruste Health & Fitness Club.

Reageer op dit artikel