nieuws

Interim directeur voor De Wilmersberg

Hotel

Directeur Jan Hein Bartels van Bilderberg Landgoed de Wilmersberg in De Lutte die in februari zijn functie heeft neergelegd, wordt tijdelijk waargenomen door interim directeur Conny Westdijk-Wilkes. Westdijk werkte eerder voor Accor, Gran Dorado en het Nederlands Congres Centrum.

Interim directeur voor De Wilmersberg

Westdijk werkt nu voor Custom Management. Op de site van Custom Management wordt Westdijk omschreven als een ‘succesvol leider van veranderings- en vernieuwingstrajecten in dienstverlenende bedrijven.’

De voormalige directeur Bartels legde juist zijn functie neer omdat hij de begeleiding van De Wilmersberg richting de nieuwe koers aan andere over wilde laten. Over de nieuwe koers zei Bartels eerder tegen MissetHoreca.nl dat het hotel wil vernieuwen en verjongen.

Accor

Westdijk-Wilkes heeft in haar carrière vaker als interim directeur leiding gegeven aan hotels in binnen- en buitenland. Ook was ze algemeen directeur van het Nederlands Congres Centrum en destijds van Gran Dorado. Ook werkte ze van 1978 tot 1990 voor Accor.

De eigenaar van Landgoed de Wilmersberg, de Agfra Holding, gaat nu op zoek naar een definitieve invulling van de directiefunctie.

Reageer op dit artikel