nieuws

BZ: niet naar Bangkok als het niet nodig is

Hotel

Het is beter niet naar de Thaise hoofdstad Bangkok te reizen als het niet verantwoord en noodzakelijk is. Dat blijkt uit een aanscherping van het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

BZ: niet naar Bangkok als het niet nodig is

Het departement ontraadt alle ‘niet-essentiële reizen’ naar Bangkok. Aanleiding is het geweld dat voortvloeit uit de onzekere en instabiele politieke situatie. Reizigers naar Thailand wordt hoe dan ook aangeraden samenscholingen en demonstraties te mijden en zich goed te (laten) informeren over de actuele ontwikkelingen in Thailand.

Bij geweld tussen veiligheidstroepen en betogers kwamen de afgelopen dagen vermoedelijk zestien mensen om het leven en raakten meer dan honderd mensen gewond. ‘De verwachting is dat deze confrontaties de komende dagen zullen voortduren’, aldus Buitenlandse Zaken.

Reageer op dit artikel