nieuws

Nieuwe gm voor Tulip Inn Sevenum

Hotel

Harm Beumer is de nieuwe general manager van hotel Tulip Inn in Sevenum, onderdeel van Autogrill. Hij volgt Fred Hegt op die is vertrokken naar het AC Restaurant en Hotel Meerkerk.

Nieuwe gm voor Tulip Inn Sevenum

Harm Beumer (38) werkte hiervoor vijf jaar voor Hotel van der Valk in Arnhem. Hier was hij support manager en operations manager. Zijn functie in Arnhem wordt niet ingevuld; het takenpakket wordt verdeeld over de bestaande mensen.

Hotelkamers

Dit viersterrenhotel telt honderd kamers, een restaurant met 250 zitplaatsen en een terras waar 125 gasten kunnen verblijven. Daarnaast zijn er tien vergaderzalen die ook geschikt zijn voor feesten en partijen.

Voor zijn loopbaan bij Van der Valk was Beumer hotel manager bij De Wolfsberg in Groesbeek.

Zelfbediening

Het Tulip Inn hotel in Sevenum waarvan Beumer general manager wordt telt 64 kamers en is gelegen aan de A67. Naast het zelfbedieningsrestaurant van AC heeft het hotel ook een a la carte restaurant genaamd Flavours. Er zijn zes vergaderzalen en drie meetingrooms. Voor kinderen is er een speciale speelruimte.

Reageer op dit artikel