nieuws

Drijvend hotel Haje de Jager bij A6

Hotel

Bezoekers van de Oostvaardersplassen kunnen vanaf dit najaar de nacht mogelijk doorbrengen in een drijvend hotel langs de snelweg A6. Horecabedrijf Hajé kreeg van de gemeente Lelystad de vergunning die realisatie van het dobberende onderkomen mogelijk maakt. Dat zei heeft een woordvoerder van de gemeente vrijdag.

Drijvend hotel Haje de Jager bij A6

Het acht kamers tellende hotel komt achter wegrestaurant De Aalscholver langs de A6 te liggen. De verleende vergunning is vijf jaar geldig, maar het college staat open voor een wijziging in het bestemmingsplan. Dat zou betekenen dat het hotel voor onbepaalde tijd achter het restaurant mag liggen. Hajé hoopt vooral gasten te trekken die een uitstapje naar de Oostvaardersplassen maken.

De Jager moet nog wel een gebruiksvergunning aanvragen. Ook loopt de bezwaarperiode tegen de verstrekte vergunning nog tot eind augustus.

Reageer op dit artikel