nieuws

Deel camping ontruimd wegens restaurantbrand

Hotel

Ongeveer zestig caravans op de camping Bovensluis in het Brabantse plaatsje Willemstad zijn vrijdagochtend ontruimd wegens rookontwikkeling door een brand. Volgens de politie woedt de brand in het restaurant van de camping aan de Oostdijk.

Deel camping ontruimd wegens restaurantbrand

De brand werd ontdekt door een passant. De brandweer zette ongeveer veertig mensen in. Ze laat het restaurent gecontroleerd uitbranden en wil voorkomen dat caravans en chalets in de buurt vlam vatten.

De zestig ontruimde caravans liggen in de rookpluim. De vakantiegangers die eruit moesten, zijn opgevangen op een andere locatie. Vermoedelijk kunnen ze later op de dag terug naar hun caravan.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. Er vielen geen gewonden.

Reageer op dit artikel