nieuws

Hans Wibbens operationeel directeur Eden

Hotel

Hans Wibbens is bij de Eden hotel groep benoemd als operationeel directeur. Wibbens had hiervoor een vergelijkbare functie maar dan bij Bilderberg. Hij volgt Arnoud Griffioen op die de functie korte tijd vervulde na het vertrek van Frans Wientjes.

Hans Wibbens operationeel directeur Eden

Arnoud Griffioen heeft de functie van operationeel directeur bij Eden acht maanden vervuld na het vertrek van Frans Wientjes in januari 2010. Hij is daarna vertrokken naar Fletcher, waar hij momenteel financieel directeur is. Een functie die hij voor zijn aanstelling als operationeel directeur ook bij Eden vervulde.

Léon Dijkstra

Hans Wibbens (45) start begin volgende maand met zijn takenpakket. Wibbens stuurde sinds 2006 de 19 hotels van Bilderberg aan als operationeel directeur. Daarnaast was hij operations director bij Golden Tulip, operations director bij Autogrille en general manager van NH Koningshof.

Wibbens gaat de 16 Eden hotels aansturen en daarnaast ‘een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Eden hotel groep,’ zegt Léon Dijkstra, algemeen directeur van Eden. Hij trad zelf na het vertrek van Griffioen op als taakwaarnemer van de operationeel directeur.

Frans Wientjes runt zijn eigen onderneming en is actief als interim manager in de hotellerie.

Reageer op dit artikel