nieuws

Eerste easyHotel opent in oktober deuren in Amsterdam

Hotel

De eerste vestiging van easyHotel in ons land komt in Amsterdam en gaat in oktober 2011 open. easyHotel wil daarna snel uitbreiden naar andere steden zoals Den Haag, Rotterdam en Eindhoven.

Eerste easyHotel opent in oktober deuren in Amsterdam

In Amsterdam komt easyHotel in een voormalig pool- en snookercentrum in de Ferdinand Bolstraat. Het hotel krijgt tachtig kamers, verdeeld over vier verdiepingen.

‘We openen in oktober 2011’, laat Judith Veldhuyzen van Zanten van DanZep Hotels, de franchisehouder van easyHotel in Nederland, weten in Misset Horeca. ‘Daarna openen we in Den Haag en Rotterdam. Verder kijken we naar steden zoals Eindhoven’.

De prijzen van een kamer worden bepaald door de easy-filosofie, zoals dat ook geldt bij luchtvaartdiscounter easyJet. Veldhuyzen van Zanten: ‘Hoe vroeger gasten boeken, hoe lager de prijs. In Amsterdam kennen we een minimumprijs van 49 euro, voor een tweepersoonskamer. In Den Haag is dat 39 euro. De gast krijgt bij ons een kamer, badkamer met douche, handdoeken en veiligheid’.

easyHotel wil zich graag vestigingen in leegstaande panden in het centrum van steden. ‘Ons concept is duidelijk en we doen iets aan de leegstand in de centra van steden. Meerdere partijen, zoals gemeenten die over de vergunningen gaan, zijn blij met onze komt’, aldus Veldhuyzen van Zanten.

Reageer op dit artikel