nieuws

Figi scoort met Gooische Vrouwen

Hotel

Hotel Theater Figi in Zeist heeft flink gescoord rond de première van de Nederlandse film Gooische Vrouwen. Het horecabedrijf hield een voorpremière en koppelde daar een 3-gangenmenu aan vast. Maar liefst 430 vrouwen kwamen op de aanbieding af.

Figi scoort met Gooische Vrouwen

Een flinke omzetboost dus voor het horeca- annex theaterbedrijf uit Zeist. Op woensdag 9 maart hield Figi een voorpremière met een diner ‘Gooische sfeer’met daarbij allerlei standjes van lokale winkeliers. Daarnaast was er nog een optreden van David alias Martin Moreiro.

Het arrangement van 47,50 euro was met 430 dames volledig volgeboekt. Figi was eerder succesvol met premières rond Nederlandse film met ‘Komt een vrouw bij de dokter’. De voorpremière voor ‘Gooische Vrouwen’ was drie weken geleden al uitverkocht.

Naast de speciale damesavonden is het bij Figi het hele jaar mogelijk om een diner te combineren met een bezoek aan een film of een theatervoorstelling. Het zogeheten ‘Avondje Figi’ is inmiddels al vijftien jaar een begrip, zo laat Figi weten.

Reageer op dit artikel