nieuws

Roompot neemt Aquadelta over

Hotel

Roompot Vakanties neemt per 1 mei het vakantiepark Aquadelta inclusief het bijbehorende hotel in Bruinisse over. Vorige week werd bekend dat Roompot ook interesse heeft in het in financiële nood verkerende luxe resort Hof van Saksen.

Roompot neemt Aquadelta over

Roompot Vakanties bezit al 37 vakantieparken en is goed voor een jaaromzet van 235 miljoen euro. Het overgenomen Aquadelta haalde vorig jaar een omzet van 10 miljoen euro, aldus een bekendmaking van Roompot Vakanties.

Op Aquadelta zijn diverse horecavoorzieningen, waaronder een brasserie, een restaurant annex cafetaria De Branding en een grand café.

Volgens directeur Henk van Koeveringe van Roompot Vakanties heeft de overname geen gevolgen voor de tachtig mensen die bij Aquadelta werken. Het ligt in de bedoeling dat de omzet daar de komende jaren met 20 procent omhooggaat.

Roompot brengt Aquadelta onder bij Hogenboom Vakantieparken, dat in 2009 werd ingelijfd door de onderneming.

Reageer op dit artikel