nieuws

Hotel failliet ondanks hulp Herman den Blijker

Hotel

Hotel-restaurant De Klokbeker in Norg is failliet verklaard. Dit ondanks de hulp die Herman den Blijker het noodlijdende hotel-restaurant gaf in zijn tv-programma Herrie in het Hotel. De Klokbeker zat destijds in de allereerste aflevering van Den Blijkers hotel-programma.

Hotel failliet ondanks hulp Herman den Blijker

Twee vaste krachten en diverse oproepkrachten staan als gevolg van het faillissement op straat.

De Klokbeker in Norg kreeg in 2007 hulp van de Rotterdamse chef Herman den Blijker. Volgens de eigenaar van het failliete hotel zorgde de hulp van Den Blijker wel voor extra gasten, zo zegt hij tegen een verslaggever van RTV-Drenthe. Maar de opleving was van korte duur.

Bijna 1 miljoen mensen zagen in 2007 hoe het hotel onder handen werd genomen in het debuut van de hotel-serie van Herman den Blijker.

Het restaurant kwam volgens de eigenaar in problemen door de financiële crisis en doordat het pand slecht bereikbaar was door wegwerkzaamheden.

Reageer op dit artikel