nieuws

Winnaar Topchef naar Bridges in The Grand

Hotel

Moniek Hogenbrink is door de chefs Robert Kranenborg en Julius Jaspers gekozen tot winnaar van de culinaire strijd in Topchef, een programma van RTL. Hogenbrink wint hiermee een betrekking als chef de partie bij restaurant Bridges in het luxe Amsterdamse hotel Sofitel The Grand.

Winnaar Topchef naar Bridges in The Grand

Afgelopen weekend werd de slotuitzending van het culinaire programma Topchef uitgezonden. Robert Kranenborg en Julius Jaspers gaan hierin op zoek naar kooktalenten, dit keer onder jong professionals. De winnaar uit Geldrop krijgt een baan bij Bridges, het restaurant van het luxe Sofitel The Grand hotel in Amsterdam.

Kranenborg en Jaspers zijn ondertussen alweer op zoek naar nieuwe talenten voor de volgende en derde reeks van Topchef-programma’s. Hierin gaan de koks op zoek naar de beste culinaire provincie van Nederland.

Dit keer komen amateur-chefs uit de twaalf provincies tegenover elkaar te staan. Zij gaan achter de kachel aan de slag met regionale gerechten en streekproducten. Kranenborg en Jaspers worden ook nu weer bijgestaan door culinaire experts en chefs van de twee- en driesterrenrestaurants van Nederland.

De strijd tussen de provincies is dit najaar te zien op tv. Opgeven kan via www.topchef2011.nl.

Reageer op dit artikel